Aikataulut

Aikataulujen avulla voidaan luoda tiettyyn tilaan valmiita pohjia, jotka sisältävät tietoja esim. soittoajoista, ja jotka lisätään uuteen tapahtumaan automaattisesti, jos se tapahtuu pohjaan määritellyssä tilassa. Aikataulujen avulla uuden tapahtuman lisääminen tilaan on helpompaa, kun halutut aikataulut lisätään tapahtumaan automaattisesti. Tavoitteena tehdä uuden tapahtuman luomisesta tilaan helpompaa, kun samoja tietoja, jotka pysyvät lähes samana voidaan käyttää uudelleen.

Asettaminen Aikatauluja (aikataulupohjia) voidaan asettaa oletuksena tiloihin, tapahtumainfoihin ja eri käyttäjäryhmille. Jokainen käyttäjäryhmä nälee vain omat aikataulunsa. Niitä voidaan lisätä myös oletuksina tapahtumiin tai kaikille tapahtuman artisteille. Aikatauluun voi lisätä myös oletusaikoja esim. showtime vain tietylle artistille. 

Näkyvyyden asettaminen. Tapahtuman aikataulutiedoille voidaan asettaa oletuksena näkyvyystietoja. Eli mihin paikkoihin ko aikataulu laitetaan näkyville. 

Listassa näkyy 1.7 versiossa olevat näkyvyysvalinnat. 

Alustaminen. 

Voidaan palauttaa tapahtuman aikataulut oletukseen eli templateen. 

 

Julkiset aikataulutiedot

Tapahtumien aikataulutietojen näkyvyyksiä voidaan säätää kahdella tavalla:

Näkyvyysvalinnat. Tapahtuman aikataulujen otsikkoihin voi valita mihin ko aikataulu laitetaan näkyville oletuksena. Katso kohta Näkyvyyden asettaminen. Julkaistu tapahtuma -valinta lisää artistin / tapahtuman / aikataulun keikkafiidiin. 

Valinta tapahtumassa. Versiosta 1.7 lähtien on myös tapahtumassa valinta, jolla voidaan valita / estää tapahtuman aikataulutietojen päätyminen fiidiin ennen aikojaan.

 

 

 

 

Jos kohdassa ei oo täppää, ei tapahtuman aikataulutietoja julkaista lainkaan. Tämä valinta ohittaa edellä mainitun valinnan.