Tapahtumalomake

Voit luoda uuden tapahtuman navigoimalla ylävalikon Keikat kohtaan, minkä alapuolelta löydät Lisää keikka linkin. Linkki avaa uuden tapahtuman luomislomakkeen.

Yläpuolen kuvassa näkyvällä lomakkeella voit määritellä kaikki haluamasi tapahtuman kentät esim. Tapahtuman nimen, tapahtuman ajan ja tapahtuman artistit. Pakollisten kenttien nimen perässä on punainen tähti. Ilman pakollisten kenttien täyttämistä tapahtumaa ei ole mahdollista luoda tai muokata. Kaikkien tapahtuman kenttien tarkemmat kuvaukset löytyvät täältä.

Artisti ja asiakas kenttiä täyttäessäsi voit valita jo olemassa olevia artisteja tai asiakkaita. Olemassa olevien artistien ja asiakkaiden haku onnistuu kirjoittamalla tekstiä suoraan yläpuolen kuvassa näkyviin kenttiin tai klikkaamalla kuvassa näkyvää kentän alapuolella olevaa Search linkkiä, joka avaa erillisen hakuikkunan. Hakuikkunasta olemassa olevan artistin tai asiakkaan voi valita klikkaamalla:

Jos artisti tai asiakas on uusi, klikkaa Luo Artisti tai Luo Kalenteri_asiakas linkkiä:

Ne avaavat pikalisäyslomakkeen samaan ikkunaan, mistä voit luoda uuden artistin tai asiakkaan ja sen jälkeen jatkaa suoraan tapahtumalomakkeen täyttämistä. Kun haluat lisätä tapahtumaan useamman artistin, se tapahtuu painamalla  Artisti kentän alapuolella olevaa Lisää uusi nappia.

 

Kun olet tallentanut uuden tapahtuman, sinut ohjataan yläpuolen kuvassa näkyvälle tapahtumasivulle, jossa voit tarkastella määrittämiäsi tapahtuman tietoja. Kun haluat muokata tapahtumaa, se onnistuu kahdesta eri paikasta. Navigoimalla kuvan vasemmalla laidalla näkyvän tapahtumatieto-osion oikeaan yläreunaan ja klikkaamalla siihen ilmestyvää rataksen kuvaa avautuu valikko, josta löydät ensimmäisenä Muokkaa keikkaa linkin, joka avaa tapahtuman muokkauslomakkeen samaan ikkunaan. Toinen muokkaa linkki löytyy valikosta, joka sijaitsee kuvan oikeassa yläreunassa. Tämä linkki avaa muokkauslomakkeen uudella sivulla.